🍒 Malzemeler
2 paket Torku tambuğday bisküvi
50 gr tereyağ
Bisküviler rondoda çekilir
Bir avuç kadarda fındık veya tuzsuz badem çekilir
Hepsi karıştırılır
Tabanına yağlı kağıt serilmiş kalıba bastırarak yayılır buzdolabına konur
Cheese bölümü
600 gr labne
1 su bardağı şeker
200 ml süt kreması
Önce çırpılır
Sırayla kırılarak çırpılan 3 adet yumurta eklenir
1,5yemekkaşığı nişasta
1 yemekkaşığı un
Bütün malazemelr karıştırılıp bisküvilikalıbın üstüne dökülür
Kalıbın dış çemberi folyo ile sarılır
160 c de 45-50 dak pişirilir
Kekinizin üstünü elleyince ortası hafif oynamalı
Fırın kapatılır kapak aralanır içinde sığutulur
Sos
250 gr vişne
1 çay bardağı şeker
1 yemek kaşığı nişasta 5-6 yemek kaşığı suda açılır
Pişirilir
Cheesecake üstüne dökülür
Pişen cheesecake bir gece dinlenmeli
Sos ertesi gğn dökülmelidir
Merhabalar, mükemmel olmuş. Vişneli kalp cheesecake çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılar.
Sefa Gencal çok teşekkür ederim instagram sayfama da beklerim
YanıtlaSil