Yükselmeyi hemen başaramıyorsunuz yavaş yavaş oluyor Ne kadar çok deneyimlerseniz başarınız artıyor
Benim gibi mutfak konusunda inatçı deneme yanılmadan yılmıyor araştırıyor bir bilene danışıyor fikir alıyorsanız tam size göre bir kek türü
Bu Şifon kekin annesi Adana dan Nur hanımdır ben ilk Nur hanımdan duydum Nurlumutfak İnstagram
Nur hanımın yaptığı şifon kekler 12 cm yükseklikten aşağa olmuyordu çok danıştım kendisi bu konuda eğitim veren veren birhanım Nurlumutfak
Daha sonra lezzetlisanatlar Pırıl hanımın bloguna gidince detaylı çalışmayı buldum
Ben de kendi çapım da çalışmalar yaptım
Çırpma , kalıp, fırın herkesin farklı belli standartları yakalınca yöntemin kolaylığını çözüyorsunuz
Fotoğraflar ilk çalışmamdan başlıyor
Soğutma aşaması 3-5 saat soğumalı
Birinci çalışmam
İkinci çalışmam
Üçüncü çalışmam
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder