30 Mart 2011 Çarşamba

Mikrodalga Fırında Mısır Patlatmak




*Mikrodalga fırında mısır patlatmak:

*Bildiğimiz fırın torbası alınır. (tavuk pişiridiğimiz fırın torbası olucak)

*Bildiğimiz mısır:) hani poşetlerin içinde marketlerde satılan mısır.

*Torbanın içine bir çay kaşığı kadar sıvıyağ ve istenilen kadar tus eklenir.

*Mısırlar yerleştirilir.

*Torbaya kesinlikle delikler açılmalıdır.

*600 max da 6veya 7 dak mısırlanırınız hazırdır.

*Torbaya çok mısır doldurmayın benim gibi:) torba zor dönüyor :)

4 yorum:

  1. normal mısır değil mi.
    mıkro için mısırlar cıkmıs simdi :)
    ondan değil.

    YanıtlaSil
  2. Normal poset olsa olmuyomu ve posete delik acacakmiyiz

    YanıtlaSil
  3. hepsi yandı..üstelik 2 kez yaptım

    YanıtlaSil
  4. Dediğiniz gibi yaptım gayet güzel oldu..
    Az bir kısmı bir topak halinde yanmış, poşeti çok doldurmuşum, aç gözlülüğümün bedeli ama sonuçları kötü olmadı, afiyetle yiyorum.. :)

    YanıtlaSil