14 Mart 2012 Çarşamba

Pan Kek




Pan kek tarifini bir otelin kahvaltı şefinden almıştım.

Tam ölçüyü yazacağım ölçüyü azaltarak deneyebilirsiniz.


***  10  yumurta beyazı

     *  1 lt süt

     * 1 yemek kaşığı şeker , 1 çay kaşığı kabartma tozu

     *  un    boza kıvamı

hepsi çırpılır . teflon tavda pişirilir.

*** 100 ml süte  1 adet  yumurta beyazı

6 yorum:

  1. sabah sabah canım çekti görünce.harika olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bayılırım... hemde çok... pratik emeğine sağlık lavantam limonum...;)
    muhabbetle...

    YanıtlaSil
  3. A simple and yet wonderful breakfast treat!

    YanıtlaSil
  4. sunuma bayıldımm:)
    ellerinize sağlık..
    reçeli merak ettim benn..turun reçeli mi o??
    çok acaip göz kırpıyor bana şu ann:)
    sevgilerimlee..
    :)

    YanıtlaSil
  5. @SEVDA keşke ikram edebilseydim:)

    @EVPERİSİ canım arkdaşım :)

    @WHATBAKING yes practikal really:)

    @BİRTUTAMKEKİK canım portakal reçeli yapımını yayınlamıştım reçelerde bulabirsin . en çok sevdiğim reçeldir.

    YanıtlaSil
  6. Amerika da pan keki mısır şurubu gibi kahverengi bir "reçel" diyorum ben onunla yiyorlar.

    YanıtlaSil