20 Kasım 2012 Salı

Mantarlı Soslu Fırın Krep












***Krepler hazırlanır.

* Mantarlar ince doğranır
Bir baş kuru soğan ince kıyılır
6-7 adet sivri biber ince doğranır
Tavaya zeytinyağ eklenir. Soğan biber eklenir tuz eklenir ve kavrulur.
Mantarlarda ilave edilir.

*Hazırlanan  iç soğumaya bırakılır.
*Domatesler soyulur mimik doğranıp pişirilir.

** Kreplerin içine mantarlar eklenir ve sarılır
Cam tepsiye dizilen kreplerein üzerine sos dökülür.
Rendelenmiş kaşar eklenir, biberlerle süslenir.

**180 derece fırında pişirilir

KREP

* 2 yumurta
   2 su bardağı süt
   1 su bardağı un

Çırpılır,un topakları kalmamalı
teflon tavada birer kepçe dökülerek ön arka pişirilir.



5 yorum:

  1. canım ya ne güzel şeyler yapmışsın...
    süper...
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. mantar yemesemde sunum harika canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Lavantacım,

    Çok nefis olmuş bu yemek. Uzun zamandır yapmıyorum krep ve benzeri şeyleri. Nasıl da özlemişim. Hmmmm!
    Ellerine sağlık.

    Çok sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. ben geldimmm..
    hiii senin blog feci imiş ama yahu..
    nck nck nck...
    ne desem bilemedim. ...
    namnamnamnamnam

    YanıtlaSil
  5. çok güzel görünüyor.Mantarla yeni tanışmış biri olarak bu tarifi en kısa sürede deniycem

    YanıtlaSil