20 Kasım 2013 Çarşamba
Antep Fıstıkıl Pudingli Kivili Pasta
Pakmaya Antep Fıstıklı Kivili Petibör Pasta Farklı model tarifimde burada
Malzemeler
*175 gr petibör bisküvi kakaolu
*1 paket bol fıstıklı Pakmaya Antep fıstıklı puding
*2,5 su bardağı süt
*1 adet kivi
Yapılışı
** 1 paket Antep fıstıklı puding
* 2.5 su bardağı sütle pişirilir.
* Cam bir kaseye streç flim (serilir ben biraz daha kalın naylonu tercih ediyorum)
* Petibör bisküvüler ve kiviler dizilir
*puding bir kısmı dökülür
*Diğer kat da bisküviler dizilir tekrar puding dökülür
*Puding üç aşamada bitirilir En üstte bisküviler konur
*Tepeleme kase kat kat doldurulur
*Sterç kapatılır buzdolabında 2 saat bekletilir.
*Ters çevrilerek servis yapılır.
Etiketler:
pastalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Merhabalar,
YanıtlaSilEllerinize emeğinize sağlık. Pasta nefis görünüyor. Bloğunuzu takipteyim. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))
elınıze sağlık harıka görünüyor
YanıtlaSilSelamlar...... Alternatif şekline bayıldım her zaman yaptığım tarifi artık böyle yapacağım teşekkürler
YanıtlaSilFerhancığım,
YanıtlaSilAfiyetler olsun size. Kiwiyle antep fıstığının renk uyumu çok güzel de lezzeti nasıl çok merak ettim şimdi.
Ellerine sağlık güzel arkadaşım.
Bugün yine Kunta kinteler vardı bizim mutfakta. Yaparken de hep sen geldin aklıma.
Çoook sevgiler,