Tabanı
26 cm yağlı kağıt serilmiş kelepçeli kalıp
180 gr bisküvi Torku Eti burçak
2 yemek kaşığı tereyağ oda sıcaklığında
Yoğurulur sıkıca kalıba yerlrştirilir buzdolabına konur
Cheese
600 gr labne
1 su bardağı şekerle çırpılır
200 ml sıvı krema
1 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı nişasta
Vanilya
Limonl kabuğu rendesi
Bunlarda eklenir çabucak karıştırılır
3 adet yumurta
Her birini tek tek kırdıkça çırpınız
Tabana bu karışımı dökünüz
160 c de saat pişirin fırının ortdan bir alt rafına yerleştirin
Isıya dayanıklı bir kapda suyu fırına yerleştirin
Kalıbın dış çeperini folya ile kaplayın
Kek piştikten sonra fırundan çıkarmayın fırını kapatın soğusun
Sos
2 limon suyu ince rendr kabuk
1 su bardağı su
1/2 su bardağı şeker
1,5 yemek kaş nişasta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder