22 Ağustos 2010 Pazar

Tel Kadayıf





250 gr tel kadayıf
4 çorba kaşığı erimiş tereyağı

kadayıflar erimiş yağ ile iyice harmanlanır.

bir parça alınan kadayıf ince serilir ,içine fıstık fındık( çekilmiş )serilerek rulo yapılıp tepsiye dizilir.

Şerbet:
4 su bardağı su
2,5 su bardağı şeker 
bir tatlı kaşığı limon suyu 
kaynatılır.

kadayıf fırında 180 c  de pişirilip çıkınca, üzerine soğuk şerbet dökülür.

2 yorum:

  1. Mısss gıbı olmus ellerıne saglık
    Sevgıler

    YanıtlaSil
  2. Bugün arkadasimda yedim ifdarda.citir citir nefis olmus eline saglik
    hayirli bereketli iftarlar

    YanıtlaSil