22 Şubat 2011 Salı

YerElması



Yer elmasına bakın aynı file benziyor:))


 
Yer elması kerevizgilerden bir sebze. Çiğ tüketildiği gibi zeytinyağlı pişincede çok güzel oluyor.Ben sade pişirdim içine havuç da eklenebilir.

*Yer elmaları soyulur.çok kolay soyulan sebzedir,ince soymaya gayret edin.
*Soyulan yer elmaları limonlu suya konur.
*Bir baş kurusoğan ince ince doğranır.
*Zeytinyağ da soğanlar birazcık kavrulur.
*soyulup doğarnmış yerelmalarıda eklenir.
*Portakal suyu ve yarım limon suyu eklenerek pişirilir.
*


3 yorum:

  1. ben çiğ tüketenlerdenim ama böylede çok güzel olmuş arkadaşım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize saglık.çok saglıklı:)

    YanıtlaSil
  3. Görüntüsü bana bir hayvan kafasını anımsattı canım..Sen de bilerekmi ekledin bu halini?..Ellerine sağlık nefis görünüyor canım..Öpüyorum kocaman..)

    YanıtlaSil