17 Aralık 2012 Pazartesi

Brokoli Karnabahar Salatası







Karnabahar. brokoli, havuç .
Kaynayan suyun içine önce havuçlar sonra brokoli, karnabaharlar atılır.
Bir kasede soğuk su hazırlanır.
Brokoliler yaklaşık 4-5 dakikada haşlanmış olurlar. çatalla kontrol edilirler.
Ardından karnabaharlar da haşlanmış olurlar.

Soğuk sudan alınan sebzeler süzgece alınır.
Minik parçalara bölünen sebzeler, salata tabağına alınır 
Limon, sirke, nar ekşisi. zeytinyağı, pul biber, tuz ile sos hazırlanır, salataya dökülür.

2 yorum:

  1. ooh çok sağlıklı faydali bir salata olmuş...
    canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. kış için ideal bir salata canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil