Bu börek, yağda kızartmak istemeyenler için güzel bir yöntem.
Ayrıca bu gün yapılan börek ertesi günede taze kalabiliyor. Yolculuk yada öğrenciye götürülecekse çok uygun bir pişirme yöntemi.
Sigara börekleri, peynirli maydanozlu içle sarılır. önce suya sonra galeta ununa batırlıp sıvıyağla yağlanmış tepsiye dizilir. börekler kızardıkça çevrilerek pişmesi sağlanır.
Çıtır çıtır harika olmuşlardır tatlım..Ellerine sağlık,kocaman öpüyorum seni.Güzel bir hafta diliyorum..
YanıtlaSilSevgiler..
Hmmm bak galeta unu iyi fikir çünkü ben böyle yaptığım börekleri o gün tazeyken yiyebiliyorum ancak. Ertesi gün de yenir ama aynı çıtırlığı olmuyor tabii.
YanıtlaSil