2 Mayıs 2012 Çarşamba

Çipura




Balığın her türlü pişme şekliyle  severim. Fakat en çok sevdiğim tava ve ızgaradır.
Çipuraları önce una buladım sırtına da bır çentik attım kızgın yağada önce bir tarafını daha sonrada diğer tarafını kızartım.
Roka ve yeşil salata  eşlik ettiler.
* Balık kızartırken fazla çevrilmez önce bir yüz sonra diğer yüz kızartılır.

2 yorum:

  1. bende balık delisiyim.tabiki çipura süperdir.ama biz yeni bir balık keşfettik.yerli somon.limon suyu ,tereyağ,kekik belki biraz balla birlikte balığı pişiriyorsunbece süper oluyor.yada çipura gibi farketmez.tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Sibel nefıs bir öneri ile geldin süpersın:) denerim inş :)

    YanıtlaSil