20 Kasım 2013 Çarşamba

Antep Fıstıkıl Pudingli Kivili Pasta






Pakmaya Antep Fıstıklı Kivili Petibör Pasta Farklı model tarifimde burada

Malzemeler

*175 gr petibör bisküvi kakaolu
*1 paket bol fıstıklı Pakmaya Antep fıstıklı puding
*2,5 su bardağı süt
*1 adet kivi

Yapılışı

** 1 paket Antep fıstıklı puding
* 2.5 su bardağı sütle pişirilir.
* Cam bir kaseye streç flim (serilir ben biraz daha kalın naylonu tercih ediyorum)
* Petibör bisküvüler ve kiviler dizilir
*puding bir kısmı dökülür
*Diğer kat da bisküviler dizilir tekrar puding dökülür
*Puding üç aşamada bitirilir En üstte bisküviler konur
*Tepeleme kase kat kat doldurulur
*Sterç kapatılır buzdolabında 2 saat bekletilir.
*Ters çevrilerek servis yapılır.



4 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ellerinize emeğinize sağlık. Pasta nefis görünüyor. Bloğunuzu takipteyim. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  2. elınıze sağlık harıka görünüyor

    YanıtlaSil
  3. Selamlar...... Alternatif şekline bayıldım her zaman yaptığım tarifi artık böyle yapacağım teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Ferhancığım,

    Afiyetler olsun size. Kiwiyle antep fıstığının renk uyumu çok güzel de lezzeti nasıl çok merak ettim şimdi.
    Ellerine sağlık güzel arkadaşım.
    Bugün yine Kunta kinteler vardı bizim mutfakta. Yaparken de hep sen geldin aklıma.

    Çoook sevgiler,

    YanıtlaSil