** Bir kase çekirdekleri çıkartılmış VİŞNE
*VİŞNE zamanı şimdi. vişnelerin derin dondurucuya yerleşme zamanı.
* 2, 5 su bardağı su
* 1,5 su bardağı toz şeker
* 1 kase vişne
** Bir tencerede kaynatılır.
* el blendıryla vişneler çekilir.( süslemek için 2-3 yemek kaşığı ayrılır.)
* Tuzsuz etimekler cam kaba dizilir.
Vişneli şerbetle ıslatılır.
** 2 su bardağı süt
* 3 tatlı kaşığı mısır nişastası
kaynatılır vişneli ekmeklerin üzerine dökülür.
vişnelerle süslenir.
**kremada şeker yoktur istenirse 1-2 yemek kaşığı eklenebilir.
hııım enfeeees...
YanıtlaSil1 dilimde ben istiyorum....
ellerine sağlık canım...
kocaman sevgiler...