Blogcu arkadaşlardan birisi sormuştu "patlıcan kızartması " nı denedim biber gibi lezzetli olmadığını gördüm. Fakat biber-patlıcan karışık kızartmalarda arada kaynıyor diyebilirim.
Patlıcanları soydum ,doğradım actifry da 18 dak ve "yağ kaşığı" ile yağ ekleyerek kızarttım.
Actifry da en başarılı patates ve biber görünüyor. herşeye rağmen az yağ kullanıldığı için sağlıklı.
offf.üstünüde sarımsaklı yoğurtla harika olur yemesi.ellerine sağlık canım.öpüyorum.
YanıtlaSilkimseye vermeeeeeeeeeee...
YanıtlaSilgeldiimmm bi dakkacık
:)))
seviyorum yahu :)
domates sosu ve sarımsaklı yoğurtta var buyur gel canım beklerim:)
YanıtlaSil@sevda buyur canım ekmek banalım:)
YanıtlaSilBen de düşünüyorum almak,sırf patatesi az yağda kızartmak için,anladığım kadarıyla memnunsun :)
YanıtlaSilGüle güle kullan canım..
Hayırlı kandiller diliyorum..
Muhabbetle...
@zelişçim, aslında kızartamayı daha sık yer olduk. sadece patlıcanda pek hoş değil:) alırsan menun kalırsın:)sevgiler
YanıtlaSilBende patlıcan musakka yapacağım.. Patlıcanları actifry'da kızartayım dedim... Umuyorum elime yüzüme bulaştırmam
YanıtlaSilBende patlıcan musakka yapacağım ama patlıcanı actifryda kızartmak istiyorum.. Hem daha hafif olur hemde ev kokmaz düşüncesindeyim ama tek korkum patlicanlarımın sünger. Gibi kalması... 4-5 patlıcan için herhalde 2 kaşık yağ ve 1 saat pişirme gerekecek ne dersiniz?
YanıtlaSil