12 Aralık 2009 Cumartesi

Zeytinyağlı Lahana Sarma

Lahanalar haşlanır.  Pirinç, kurusoğan, kurunane, tuz, kuş üzümü, çam fıstığı,kuru fesleğen, domates salçası, kıyılmış maydonoz , zeytinyağı  eklenerek iç hazırlanır.sarmalar sarılıp tencereye dizilir su eklenip normal ateşte pişirilir.

4 yorum:

  1. hmmmm bayilirimmm olsada yesem...

    ellerine saglik canimm nefiss...

    YanıtlaSil
  2. Bende isterim koca bir tabak,uzun zamandırda yemedim..
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. ah ah.. tam zamanı şimdi bu güzellerin :)
    ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. ben bu sarmayı, yaprak sarması kadar severim.
    çok severim yani :)

    YanıtlaSil