Kahvaltıda, çökeleği lezzetlendirmek.
Çökeleğin üzerine sızma zeytinyağı gezdirilir.
Kırmızı toz biber, kuru fesleğen, kekik, tuz ve çörek otu ile tatlandırılır.
Kalsiyum yönünden zengin bir peynir çeşitidir. Bu yapım aşamasına bağlı .
Yağı alınmamış sütün mayalanmasıyla oluşan yoğurttan, güzel bir çökelek elde edilir.
Yoksa kuru ve yağsız bir çökelek olur.
BENDE ÇOK SEVERİM KAHVALTIDA,AMA BÖREK VE POĞAÇALARINDA VAZGEÇİLMEZİDİR,SEVGİLER...
YanıtlaSilaaaa çökeleğin böyle lezzetlendiğini bilmiyordum benim eşimde tereyağla karıştırarak yer ve görümcemler ise üzerine pekmez dökerler sevgiler.
YanıtlaSil