**Kiremitde ıspanaklı kaşarlı mantar.
*Bu toprak kaplarda pişen yemeklerin lezzetleri bir başka oluyor. "kiremit köfte" yi bu toprak kaplarda nefis oluyor.
** Mantarlar yıkanır sapları ayrılır.güveçe dizilir. Saplarda kenarlarına dizilir.
** 10-15 ıspanak yaprakları çok az sıvı yağda kavrulur.
** Mantarları tuz, karabiber serpilir.
**Mantarların içine bir çay kaşığı ıspanak, 2 çay kaşığı rendelenmiş kaşar rendesi konur.
** Zeytin yağı gezdirilir.
** Folyo ile kaplanır. orta ocak ateşte pişirilir.
gerçekten toprak kap inanılmaz lezzet katıyor,ellerine sağlık nefis görünüyor..
YanıtlaSilYou have a lovely post and your mushroom dish looks delicious. Thanks for finding me and now that I've found you, shall be visiting you from now on. Have a great day!
YanıtlaSilmantar yemesemde görüntü harika canım.afiyet bal olsun.sevgiler.
YanıtlaSil