Krepli Mantar Salatası
Önce krepleri hazırlıyoruz Mantarlarlarıda soteleyip böyle güzel bir sunum hazırlıyoruz
Krep
4 yumurta
5 yemek kaşığı un (150 gr)
50 gr tereyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Bütün malzemeler çırpılır
Krep tavasında birer kepçe dökülerek krepler pişirilir
Bir tavada
4 yemek kaşığı zeytin yağı
400 gr mantar minikleri bütün büyük mamtarları boylamasına dilinir
1 havuç küp doğranmış
1 kırmızı biber küp doğranır ve eklenir
Sotelenen mantarlara
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
2 yemek kaşığı kuş üzümü
2-3 dal dereotu
Karabiber tuz
Eklenir
100 gr rende eski kaşar serpilir
Kreplere hazırlanan mantar soteler paylaştırılır
Roka yeşl soğan cerry domates eşliğinde sunum yapılır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder