Mor salkımlar açtı her yan mis gibi kokuyor yenilebilir çiçeklerden olan akasya mor salkım da onlardan biri
Cheesecake mi süslüyor
3 yumurta
500 gr labne
200 ml krema
1 su bardağı şeker
1,5 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı un
Vanilya
Labne şeker çırpma kabına alınır çırpılır
Un nişasta eklenir yumurtalar tek tek eklenir çırpılır
En son krema eklenir
Kelepçeli kalıba yağlı kağıt serilir
2 paket tam buğdaylı bisküvi rondada çekilir
2 dolu yemek kaşığı tereyağ ile karıştırıp
Kalıbın dibine yayılır
Peynirli kısım hazırlayana kadar buzlukta bekletilir
Peynirli hazırlanan karışım dökülür
150 c de 50-55 dak pişirilir
Fırının içine bir tepside kaynar su konur çatlamasını önler
Çikolata sos 100 ml krema ılınır ocaktan alınır 100 gr çikolata eklenir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder