Akşamdan suya konulan buğdaylar sabah haşlanır. Ben çok severim, tuz ekip yemesini:)
isterseniz şeker meyve eşliğinde isterseniz tuz ekerek yiyebilirsiniz.
Salatalarda besleyici bir çeşni olarak kullanılabilir.
Her yıl bulgurluk buğday kaynatıldığında biz de tabaklara doldurur, üzerine tuz eker, çok severek yerdik. Geçenlerde dedim ki,(kaç seferdir diyordum), illa bulgur kaynatılmasını mı beklemeliyiz, ben bir kase bulgur kaynatacağım diyordum. :) Aynen sizinki gibi. Yaparım artık. Hem, mısırla buğday arasında ne fark. Bardakta mısır satıyorlar ya... Değil mi ama... Selamlar...
bende çok severim canım..şimdi canımı çektirdin..))ellerine sağlık..öpüyorum kocamanından..sevgiler..
YanıtlaSilHer yıl bulgurluk buğday kaynatıldığında biz de tabaklara doldurur, üzerine tuz eker, çok severek yerdik. Geçenlerde dedim ki,(kaç seferdir diyordum), illa bulgur kaynatılmasını mı beklemeliyiz, ben bir kase bulgur kaynatacağım diyordum. :) Aynen sizinki gibi. Yaparım artık. Hem, mısırla buğday arasında ne fark. Bardakta mısır satıyorlar ya... Değil mi ama...
YanıtlaSilSelamlar...
Diyet içinde süper olur,hemde çok doyurucu...
YanıtlaSil