23 Şubat 2010 Salı

Haşlanmış Buğday

Akşamdan suya konulan buğdaylar sabah haşlanır. Ben çok severim, tuz ekip yemesini:)
isterseniz şeker meyve eşliğinde isterseniz tuz ekerek yiyebilirsiniz.

Salatalarda besleyici  bir çeşni olarak kullanılabilir.

3 yorum:

  1. bende çok severim canım..şimdi canımı çektirdin..))ellerine sağlık..öpüyorum kocamanından..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Her yıl bulgurluk buğday kaynatıldığında biz de tabaklara doldurur, üzerine tuz eker, çok severek yerdik. Geçenlerde dedim ki,(kaç seferdir diyordum), illa bulgur kaynatılmasını mı beklemeliyiz, ben bir kase bulgur kaynatacağım diyordum. :) Aynen sizinki gibi. Yaparım artık. Hem, mısırla buğday arasında ne fark. Bardakta mısır satıyorlar ya... Değil mi ama...
    Selamlar...

    YanıtlaSil
  3. Diyet içinde süper olur,hemde çok doyurucu...

    YanıtlaSil